School Blog

From the Principal

Morgonhälsning

Dear all,

Som ni vet står jag och en kollega varje morgon och tar i hand på alla våra fantastiska elever och personal. Efter att snart ha gjort detta i fyra år inser jag mer och mer dess värde. Det är en fantastisk start på dagen att jag personligen får säga välkommen till var och en av dem. För mig är det ett sätt att lära känna våra 600 elever, och för dem en symbol att nu börjar skoldagen - vi stänger av mobilen och tar av oss våra mössor. När jag av någon anledning inte får stå och hälsa på morgonen känns det som att något saknas under resten av dagen; jag har inte fått träffa alla elever och personal ordentligt. Så morgonhälsningen är viktig för mig, och jag tror också att det betyder mycket för elever och personal. Sedan har det varit extra trevligt de senaste dagarna med både morgonsol och att det numera är ljust runt klockan 8:00!

Till sist, jag önskar alla våra elever och personal ett skönt sportlov, så ses vi på trappan på morgonen måndag 27 Feb.!

Take care /Mr. Andreasson

Winners of the Junior school Talent show 2017!

Winners of the Junior school Talent show 2017!

Congratulations to 6B and their dancers Ebba, Elsa, Saga and Julia on winning the 2017 Junior school Talent show!

A big THANK YOU to all the participants for your wonderful and creative performances. The IES spirit and camaraderie shone this morning. We're so proud of the good behaviour, respect and support shown by our audience too! 

Pages